Снимка bg.usembassy.gov От Посолството на САЩ в България отправиха ясно послание, с

...
Снимка bg.usembassy.gov От Посолството на САЩ в България отправиха ясно послание, с
Коментари Харесай

САЩ: Заставаме заедно с България срещу злонамерени действия на нейна територия

Снимка bg.usembassy.gov 

От Посолството на Съединени американски щати в България насочиха ясно обръщение, с което оказват цялостна поддръжка на страната ни в битката с шпионите. „ България е другар, съдружник в НАТО и стратегически сътрудник. Ние твърдо поддържаме суверенитета на България и още един път заставаме дружно с нея против злонамерени дейности на нейна територия. “ Това обявиха от посолството на Съединени американски щати у нас посредством формалния профил на задачата в Twitter.

Министерството на външните работи на Република България разгласи през вчерашния ден още един съветски посланик за личност нон грата и изиска правоохранителните органи на Руската федерация да окажат цялостно подпомагане на българските управляващи в следствието на гърмежите в български оръжейни хранилища, унищожаването на материални доказателства при пожар и отравянето на трима български жители, с цел да може да бъдат разкрити причинителите и предадени на съд.

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева организира диалог с посланика на Руската федерация в София, написа tribune.bg.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР